Američki centar se poklonio Jokiću: Nikola je fenomen, majstor svog zanata!

Autor:

Sport

22.02.2020

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majls Tarner, centar Indijane Pejsers, smatra da je Jokićev "fejd-avej" najubojitije oružje u NBA ligi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Tarner je bio gost na Jutjub kanalu "UNINTERRUPTED" gde je pričao o mnogim temama, a između ostalog i koga je teško čuvati.

Čini Ogvumike je pitala Tarnera da odabere jedan šut koji je najteže braniti, a odgovori su bili: šut Demijana Lilarda sa logoa, korak unazad Luke Dončića ili korak unazad Nikole Jokića.

- Jokića sam čuvao mnogo puta. Prvo, Nikola je ogroman, viši je od mene, ima sigurno 215 centimetra", rekao je Tarner i nastavio:

- Ljudi misli, oh on je debeo, nije fizički spreman... Ali, ne! Jokić je veoma čvrst i kada vas udari, izbaci vas van balansa i jednostavno ne možete da blokirate taj šut jer šutira visoko - istakao je 23-godišnji Amerikanac.

Centar Indijane ima veliko poštovanje za srpskog košarkaša.

- Moram da glasam za Jokića. Kada je utakmica i treba vam koš... On je dokazao da to ume iz noći u noć - zaključio je Majls Tarner.

Jokić ove sezone prosečno beleži 20,6 poena, 10,2 skokova i 6,9 asistencija, dok je Denver drugi na Zapadu sa skorom 38/17.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading