MAGIČNI TEO SPASAVA KLIPERSE!

Sport

05.10.2017

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle odlaska Krisa Pola, mnogi u Los Anđelesu zabrinuli su se za budućnost Klipersa! Međutim, posle samo dve pripremne utakmice, navijači su našli svog spasitelja - Miloša Teodosića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Teodosić sa novim saigračem Beverlijem

Srpski plejmejker je toliko zaludeo Amere svojim magičnim asistencijama da je Kris Pol već zaboravljen. Stvari idu toliko daleko da o Teu već prave emisije na poznatom ESPN kanalu.

- Iako ne znamo o njemu mnogo toga, čovek važi za najboljeg plejmejkera van NBA lige, a posle dve utakmice, jasno mi je zbog čega ima tu titulu. Može mnogo toga da uradi, da spase Kliperse u ovom čudnom periodu - rekli su na poznatom sportskom TV programu.

2 utakmice za Kliperse do sada odigrao Teodosić

Da ne bude da samo novinari hvale Miloša, iz dana u dan mogu da se čuju izjave i iz samih Klipersa. Trener Dok Rivers je istakao da je Teo poseban zbog činjenice da asistira neverovatnom brzinom, a slično razmišlja i prvi centar Deandre Džordan.

Sada preostaje samo da Teodosić dobije još veću minutažu pošto je do sada igrao svega dvadesetak minuta, što je premalo za takvog asa.

RepublikaFoto: Printscreen
Prilog iz sportske emisije u SAD: "Može li Teodosić da bude spasilac Klipersa?"

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading