Ne haju za koronuvirus: Žalgiris i Olimpija igraju u rasprodatoj dvorani u Kaunasu

Autor:

Sport

27.02.2020

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evroligaški susret između košarkaša Žalgirisa i Olimpije iz Milana igraće u raspodatoj dvorani u Kaunasu, iako je Ministarstvo zdravlja Litvanije predlagalo da se taj meč igra bez publike, prenosi košarkaški portal Jurohups.

RepublikaFoto: Euroleague.net
Igrači Žalgirisa

Duel 26. kola Evrolige između litvanskog i italijanskog kluba na programu je sutra, iako je litvansko Ministarstvo zdravlja izrazilo zabrinutost zbog odigravanja utakmice zbog situacije sa koronavriusom u Italiji.

Prethodnih dana traženo je odlaganje meča ili odigravanje pred praznim tribinama, zbog dolaska navijača Olimpije i mogućnosti da se koronavirus proširi među prisutnima u dvorani, zbog čega bi epidemija teško mogla da kontroliše.


Kako navodi Jurohups, uprkos preporukama resornog ministarsta, litvanski klub je inisistirao na odigravanju utakmice, uz poštovanje svih mera predostrožnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading