Partizanov apel navijačima!

Autor:

Sport

01.03.2020

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolo pre kraja grupne faze Evrokupa Partizan je obezbedio osvajanje prvog mesta, ali meč sa Trentom u Areni i te kako ima rezultatski značaj za crno-bele.

RepublikaFoto: Starsport
KK Partizan

Pobedom nad Italijanima, koji su ostali bez šansi da prođu dalje, Partizan bi obezbedio prednost domaćeg terena u eliminacionim rundama sve do kraja, računajući i finale.

Tim Andree Trinkijerija je u odličnoj formi, posle kraćeg predaha vratio se na teren u ABA ligi i glatko pobedio Krku u gostima u subotu popodne (76:61), pa crno-beli puni samopouzdanja čekaju duel sa Trentom.

Uprava kluba je pozvala navijače da napune Arenu, ali istovremeno i poslala apel da se navija sportski, jer bi svaki naredni ispad koštao klub podrške na narednim mečevima. Bilo bi porazno da Partizan izbori prednost domaćeg terena za završnicu Evrokupa, a da zbog incidenta nekog neodgovornog pojedinca da ostane bez navijača na tim utakmicama.

Partizan je u saopštenju na klupskom sajtu poručio:

- Nakon incidenata koji su se dogodili na meču protiv Darušafake, klub je od strane Evrolige kažnjen novčano, sa 10.000 evra, ali se zbog svih događanja nalazi pod lupom i u slučaju ponovljenih incidenata mu preti igranje pred praznim tribinama. Kada se u obzir uzme koliko podrška sa tribina znači crno-belima i čini domaći teren istinskom prednošću, eventualno igranje pred praznim tribinama, bilo bi ravno poništavanju ostavrenog rezultata.

Zbog svega navedenog, KK Partizan NIS poziva navijače da u sredu, 4. marta od 21 čas ispune Štark Arenu, navijaju fer i sportski i budu pogonsko gorivo koje će Parni valjak odvesti do pozicije najuspešnijeg tima Evrokupa, nakon završetka takmičenja po grupama- istakli su crno-beli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading