(VIDEO) Srbin brutalnom partijom srušio šampiona: Jokić stigao do 40. tripl-dabla!

Autor:

Sport

02.03.2020

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as Nikola Jokić vodio je Denver do nove pobede, ovog puta protiv šampiona NBA lige. Nagetsi su na domaćem parketu savladali Toronto Reptorse rezultatom 133:118.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jokić vs. Reptorsi

Jokić je ponovo bio nezaustavljiv i meč je završio sa 23 poena, 18 skokova i 11 asistencija, uz jednu ukradenu i dve izgubljene lopte.

Najboljem srpskom košarkašu to je bio 12. tripl-dabl ove sezone, a ukupno 40. u karijeri.

Ekipa iz Kolorada je dobro ušla u meč i već tokom prve četvrtine došla do dvocifrene prednosti, ali je, kao neretko ove sezone, u drugoj doživela pad.

Toronto je uspeo da od -14 dođe do potpunog egala na poluvremenu, a podjednako dobro se držao i u trećoj četvrtini.

Izabranicima Nika Nursa nedostajala su tri bitna igrača – Ibaka, Vanvlit i Gasol – a to se najviše osetilo u poslednjoj deonici, koju je Denver rešio u svoju korist sa 33:22.

Nagetsi su se "odlepili" na samom startu i mirno priveli meč kraju, te se izjednačili sa Los Anđeles Klipersima na drugom mestu Zapada, iza Lejkersa.

Pored centra iz Sombora kod domaćina se istakao Džamal Marej sa 22 poena i pet skokova. Tori Kreg je imao 17, a Džerami Grent 16 poena.

Na drugoj strani utakmicu karijere imao je OG Anunobi, koji je imao rekordnih 32 poena, ali i po sedam skokova i ukradenih lopti. Norman Pauel je imao 24 poena, a Kajl Lauri 17, uz osam uspešnih dodavanja.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading