Tejlor Ročesti upozorava rivala: ZA "GROBARE" ĆU BITI ZLOČESTI!

Sport

07.10.2017

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su se "delije" prilično uplašile na kraju prošle sezone, kada je otišlo pola ekipe, da teško mogu da se ponove uspesi iz prethodnih godina, novajlije koje su stigle na Mali Kalemegdan razbile su svaku sumnju u to!

RepublikaFoto: Starsport
Ročesti je postao jedan nosilaca Zvezdine igre

U prva dva kola ABA lige četa trenera Dušana Alimpijevića je zgazila Mornar i Megu, a jedan od najboljih bio je Tejlor Ročesti (32). Amerikanac koji igra za reprezentaciju Crne Gore u intervjuu za Srpski telegraf je poručio da mu je sjajno u redovima šampiona Srbije, kao i da jedva čeka okršaj s ljutim rivalom Partizanom zakazan za 11. novembar u sedmom kolu ABA lige.

* Da li znate da su vam "delije" već osmislile nadimak Zločesti, šta mislite o tome?

- Odavno već imam taj nadimak, rimuje se sa mojim prezimenom. Igrao sam za Crnu Goru i tamo je to zaživelo, u prvi mah mi se nije dopalo, ali ipak mislim da to dosta dobro opisuje moju igru na terenu. Prosto sam prihvatio nadimak i sada mi je super.

26 poena dao Ročesti protiv Mege

* Hoće li Partizan i "grobari" videti Zločestog u prvom derbiju?

- Znam dosta o večitom derbiju. Gledao sam video snimke Crvene zvezde i Partizana još pre 12 godina, moj prijatelj i saigrač sa koledža Nikola Koprivica mi je pokazivao. Neverovatno je da je toliko godina prošlo i da ću osetiti atmosferu derbija, jako sam uzbuđen. Naravno da ću dati sve od sebe da izdominiram protiv Partizana. Hoću da pomognem ekipi na sve načine da pobedi, tako razmišljam pred svaku utakmicu, pa tako i za meč sa Partizanom.

RepublikaFoto: Starsport

* Sezona se zahuktava, mečevi se smenjuju ko na traci. Kakva su vaša očekivanja?

- Da osvojimo prvenstvo, da donesemo kući trofeje. Zato sam došao u Zvezdu. Velika su očekivanja. Mada, smatram da su očekivanja van svlačionice manje važna od onih unutar nje. Mi sami mnogo očekujemo. Uvek imam velika očekivanja od sebe, da budem što bolji.

Prvi derbi ove sezone u ABA ligi zakazan za 11. novembar

* Čini ste da ste zadovoljni kako se za sada odvijaju stvari?

- Najbolja stvar koju treba da uradimo je da idemo polako, dan za danom, a ne da gledamo daleko. Da gazimo sigurnim korakom, konstantno napredujemo, svi budemo u svojstvu ekipe.

* Stranci za Beograd često kažu da je lud grad. Kako se vama čini srpska prestonica na prvu loptu?

- Sve je dosta lepo. Navikao sam se brzo, saigrači su mi pomogli. Ljudi su super, baš uživam - završio je priču zvezdin zločesti Tejlor Ročesti!

LIČNA KARTA

IME I PREZIME: Tejlor Ročesti

DATUM ROĐENJA: 1. jul 1985.

MESTO ROĐENJA: Hjuston

KLUBOVI: Getingen (2009 - 2010), Galatasaraj (2010 - 2011), Alba (2011), Le Man (2011 - 2012), Kaha Laboral (2012 - 2013), Anđeliko Bjela (2013), Montepaski (2013 - 2014), Njižnji Novgorod (2014 - 2015), Makabi (2015 - 2016), Lokomotiva (2016 - 2017).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading