Nemilosrdni CSKA razbio Panatinaikos usred Atine!

Autor:

Sport

05.03.2020

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Panatinaikosa ubedljivo su poraženi rezultatom 97:66 od strane moskovskog CSKA.

RepublikaFoto: Euroleague.net
Panatinaikos - CSKA

Još jedna zanimljiva utakmica odigrana je u Atini, samo je ovoga puta CSKA uspeo da vrlo lako pobedi Panatinaikos sa čak 31 razlike.

Darun Hilard je sa 21 poenom bio najefikasniji, a odlično je odigrao i Majk Džejms koji je postigao 18, dok je na drugoj strani Dešon Tomas sa 12 poena predvodio, a Kalates je ubacio 10.

Prva četvrtina je bila vrlo efikasna, videli smo nešto što baš i nije toliko učestalo za evropsku košarku, pošto je ekipa CSKA ubacila čak 32 poena.

Drugi i treći period je bio dosta mirniji i nekako je prošao u egalu, da bi u poslednjih deset minuta košarke CSKA pokazao pravu dominaciju i prosto pregazio ekipu Panatinaikosa pred njihovom publikom.

Četvrtu četvrtinu dobili su sa ubedljivih 32:15 i vrlo lako stigli do 19. pobede u Evroligi, dok je Panatinaikos sebi dodatno pogoršao situaciju što se tiče plasmana u Top 8 fazu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading