(VIDEO) Jokićev ples sa tripl-dablom, Marej trojkom doneo pobedu Denveru protiv Šarlota!

Autor:

Sport

06.03.2020

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denvera u uzbudljivom meču u Južnoj Karolini pobedili su Šarlot rezultatom 114:112, a ponovo je ključan čovek u timu iz Kolorada bio Nikola Jokić.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fenomenalni "Džoker"

Srpski reprezentativac je 8 od ukupno 14 poena postigao u poslednjih pet minuta, a osim toga upisao je i nekoliko vrlo bitnih asistencija za 42. trijumf Nagetsa u sezoni koji uz 20 poraza zauzimaju treće mesto u Zapadnoj konferenciji.

Denver je posle loše prve četvrtine u finišu poluvremena zaigrao mnogo bolje i u tom periodu prvi put je došao do dvocifrene prednosti - 58:47.

Ipak, Hornetsi su se brzo vratili, a u poslednjoj deonici imali su i 8 poena viška - 94:86 na nešto više od osam i po minuta pre kraja.

Rezultat na semaforu kao da je signal za goste iz Kolorada da se uozbilje, a režiser preokreta bio je Jokić.

Srbin je najpre vezao dve asistencije, a potom i koševima doprineo važnom trijumfu svog tima. Odlučujuće poene postigao je Džamal Mari 6 sekundi pre kraja.

Mari je bio najefikasniji sa 18 poena, Vil Barton je postigao 16, Monte Moris 15, a Jokić 14 (5/10 iz igre, 0/2 za tri, 4/4 slobodna bacanja), uz 11 skokova, 8 asistencija, blokadom, šest izgubljenih i jednom ukradenom loptom za 31 minut.

U trećem uzastopnom porazu Hornetsa Devonte Grejem je upisao 24, Pi Džej Vašington 20, a Teri Rozir 19 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading