Evo šta su rekli Jovanović i Šakota posle duela u Železniku!

Autor:

Sport

09.03.2020

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde savladali su FMP u Železniku, i obezbedili plasman u plej-of ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Šakota

Nakon meča utiske su izneli treneri Crvene zvezde i FMP-a Dragan Šakota i Vladimir Jovanović.

- Rekao bih da je značaj ove utakmice nama bio veći i to se videlo naročito u prvom poluvremenu kada smo bili mnogo angažovaniji i napravili neku razliku. Sa druge strane FMP u ovom trenutku nema neke veće ciljeve i zato je tako izgledala utakmica. Ipak bi se osvrnuo na to da je FMP imao jako uspešnu sezonu i da je bio osveženje lige u prvom delu i čestitam im na tome. Što se nas tiče imamo još jednu utakmicu koju moramo da pobedimo, rekao je Šakota, a preneo sajt ABA lige.

- Čestitam ekipi Crvene zvezde na više nego zasluženoj pobedi. Oni su dominirali od početka i odigrali sjajno prvo poluvreme. Imali su neverovatne procente šuta i rekao bih da ovaj rezultat nije realan jer mislim da su zaslužili veću razliku. Poslednju četvrtinu odigrali smo na većem energetskom nivou dok njih nije služio šut a mi smo tada ubacili neke šuteve i to je prosta matematika. Mislim da smo mogli i morali da odigramo pametnije, kazao je Jovanović.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading