Koronavirus pravi problem Partizanu: Crno-beli bez "Grobara" na UNIKS?!

Autor: Mozzart Sport, Republika

Sport

10.03.2020

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sve urađeno u dosadašnjem delu sezone košarkaši Partizana su zaslužili odličnu ocenu. Tim Andre Trinkijerija je dobrim izdanjima u kontinuitetu zaslužio prednost domaćeg terena u Evrokupu, kao i Jadranskoj ligi. Međutim, virus korona i prevencije protiv istog mogli bi crno-belima da oduzmu ono što su na terenu izborili. Svedoci smo otkazivanja brojnih manifestacija širom Evrope zbog virusa korona, kao i sportskih priredba bez publike.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana

Međutim, predsednik crno-belih Ostoja Mijailović kaže u izjavi za "Mozzart sport" da za sada nije dobio naznake da bi, za početak, duel protiv Uniksa mogao da bude odigran pred praznom Arenom.

- U redovnom smo kontaktu sa vodećim ljudima kako liga tako i države. Do sada nismo dobili nikakvu preporuku niti odluku. Mi ćemo se ponašati u skladu sa preporukama koje su u cilju zaštite zdravlja. U slučaju da se kod nas prenese situacija iz nekih drugih država, treba razmisliti i o kalendaru takmičenja i mogućnosti da se važne utakmice igraju pred publikom, kada se za to steknu uslovi. Ali ponavljam, za sada niti jedan korak u pravcu ne odigravanja mečeva pred publikom nije napravljen - rekao je za MOZZART Sport Ostoja Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading