"Rivalstvo obavezuje da igramo dobro"

Autor:

Sport

12.03.2020

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri izjavio je da njegov tim ima obavezu da odigra najbolje što može u susretu poslednjeg kola ABA lige protiv Cibone u Zagrebu.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

Utakmica u dvorani KC "Dražen Petrović" na programu je sutra od 18 sati, a zbog mera zaštite od širenja koronavirusa meč će biti odigran bez prisustva publike.

 - Bez obzira na specifične okolnosti, utakmica između Cibone i Partizana uvek sa sobom nosi određenu težinu. Iza oba kluba je duga tradicija i rivalstvo koje traje decenijama. Zbog toga imamo obavezu da utakmicu odigramo najbolje što možemo - rekao je Trinkijeri.


Bek crno-belih Ognjen Jaramaz smatra da je sutrašnji duel prilika da crno-beli na pravi način završe regularni deo sezone u regionalnom takmičenju.

 - Iako je u pitanju utakmica bez takmičarskog značaja, mi idemo u Zagreb sa željom da odigramo dobar meč i da na najbolji mogući način okončamo ovaj ligaški deo prvenstva. Cibona je naš veliki rival još iz vremena kada niko od aktivnih igrača nije bio ni rođen i to je nešto što obavezuje i nas i njih -  istakao je Jaramaz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading