(FOTO) "Delije" ne znaju šta da misle: Beronova žena i čudna poruka na Instagramu, Bili se ne vraća u Beograd!?

Autor:

Sport

17.03.2020

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo toga je neizvesno u ovom trenutku, ne samo u Zvezdi, nego širom sveta, ali današnja poruka izazvala je veliku pažnju među navijačima prvaka Srbije i Jadrana.

RepublikaFoto: Starsport
Bili Beron

Crvena zvezda je u ponedeljak potvrdila da su njeni igrači iz inostranstva dobili dozvolu kluba da napuste Beograd i Srbiju i da naredni period tokom suspenzije svih takmičenja provedu u svojim domovima.

Saopšteno je takođe i da je iz Beograda već otputovala većina Zvezdinih stranaca, a da su još uvek ostali Majkl Odžo i Stratos Perperoglu.

S tim u vezi, na Instagramu se oglasila supruga Zvezdinog šutera Bilija Berona, koja je potvrdila odlazak iz Beograda, ali je pritom ostavila i dilemu da li će se Beron uopšte vraćati u naš glavni grad kada pandemija koronavirusa prođe.

- Beograd nas je tretirao dobro. Nedostajaće mi zajedno sa svim sjajnim prijateljima koje smo stekli ovde. Idemo na sledeće poglavlje... - poručila je Valori Beron, uz par fotografija iz našeg glavnog grada.

Podsetimo, Beron je u Zvezdu stigao u julu 2018. godine, a godinu dana kasnije je produžio ugovor, koji ističe ovog leta.

S obzirom da je neizvesno koliko će ova pauza trajati i kada će se steći uslovi za eventualni nastavak sezone, nije nemoguće da se Beron uskoro zaista odluči za neko novo ''poglavlje'' u svojoj karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading