Vladimir Micov napustio Milano: Vratio sam se u samoizolaciju

Autor:

Sport

20.03.2020

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Poludeo bih u četiri zida, ovde sam svoj na svome. Merili su mi temperaturu na granici, popunio sam formular i biću 14 dana u karantinu- kaže as Armanija za Srpski telegraf.

Vladimir Micov

Košarkaš Armanija i potencijalni reprezentativac Srbije Vladimir Micov (34) uhvatio je zadnji voz za povratak u Srbiju i samoinicijativno napustio Milano, koji je jedno od najvećih žarišta koronavirusa u Evropi. Za razliku od brojnih bahatih sportista (čitaj fudbalera, vidi strane 30-31), Micov je ispoštovao proceduru od početka do kraja i naredne dve nedelje biće u samoizolaciji.

- Izmerili su mi temperaturu, popunio sam formular na granici i naredne dve nedelje sam u samoizolaciji. Nemam nikakve simptome. Van Beograda sam, u svojoj vikendici. Poludeo bih u četiri zida u Milanu, ovde sam svoj na svome i sa svojima - rekao je Micov za Srpski telegraf.

On je dodao da je Italija neozbiljno shvatila virus i da je zbog toga situacija u zemlji katastrofalna.

Vladimir: Italija je problem napravila sa Nedeljom mode u Milanu, kada je grad bio pun turista

- Oni nemaju policijski čas. Nisu ozbiljno shvatili situaciju. Kada je bila nedelja mode, grad je bio pun. Kafići, trgovi, svuda je bilo turista koji su pokupili virus i razneli ga po celom svetu. Teško je bilo za život. Izlazio sam samo da prošetam pse. Igrači lude po stanovima, dozvoljeno je samo da izađete da trčite sami na mestima na kojima nema ljudi, sad vidim da će i to ukinuti. Loša je situacija. Svi sad kaskaju za Italijom u smislu zaraze, a tamo broj umrlih raste iz dana u dan.

Micov je ispričao i da je Armani obećao svim igračima punu podršku.

- Niko od igrača nema u ugovoru zaštitu od apokalipse ili slično. Međutim, u razgovorima sa ljudima iz kluba i trenerom Mesinom rečeno nam je da klub stoji iza nas i da će nam plate biti isplaćene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading