(VIDEO) Ne znate vi šta su muke: Ovako živi najviši NBA igrač

Autor:

Sport

24.03.2020

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako ga niko nije izabrao na prošlogodišnjem draftu, senegalski centar Tako Fal uspeo je da postane NBA igrač jer su mu Boston Seltiksi dali dvosmerni ugovor, što znači da prvu sezonu provodi većinom u Razvojnoj ligi, a Seltiksima se priključuje prema potrebi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tako Fal

Fal je tako sa svojih 226 cm postao najviši NBA igrač današnjice i instant miljenik navijača, koji su na utakmicama skandirati njegovo ime da ga trener Stivens uvede u igru barem u već odlučenim utakmicama.

Pojavio se i na Ol Star vikendu kad ga je u takmičenju u zakucavanjima preskočio Eron Gordon, ali krilnom igraču Orlanda to nije bilo dovoljno za pobedu.

Ekstremna visina njegov je najjači košarkaški adut, a privatno ona ima dobrih i loših strana.

Dosadu u vrijeme izolacije i prekida takmičenja Fal je razbio snimivši video u kom pokazuje prednosti i mane svojih fizičkih predispozicija.

Tako nam je pokazao kako se tušira, kako se saginje svaki put kada prolazi kroz vrata, ali i kako je jednostavno staviti kutiju na vrh ormara. Za kraj je ušao u automobil i objasnio: - Kad ja vozim auto, to je kao kad vi vozite go-kart.

U NBA ligi Fal je dosad zaigrao na samo šest utakmica s prosecima od 3,2 koša i 1,8 skokova za četiri minute igre. U Razvojnoj ligi bio je daleko impresivniji s prosecima od 12,9 koševa, 11,1 skoka i čak 2,9 blokada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading