(VIDEO) Zvezdaši pre 6 godina srušili rekord o kome maštaju najveći evropski klubovi!

Autor:

Sport

26.03.2020

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dana 26.03.2014. godine KK Crvena zvezda i navijači crveno-belih ušli su u istoriju Evrolige i svih evropskih klupskih takmičenja pod okriljem EL.

RepublikaFoto: Starsport
Krcata Arena na meču sa Budiveljnikom

Tog dana u "Kombank Areni" u četvrtfinalu Evrokupa, armija crveno-belih je  srušila rekord svih evropskih takmičenja po posećenosti na jednom meču. U revanš meču četvrtfinala, crveno-beli su savladali ukrajinski Budiveljnik, a taj meč posmatralo je – 24.232 gledalaca!

Time je oboren rekord Evrolige, Evrokupa, Beogradske arene i svih evropskih takmičenja po broju gledalaca na jednoj košarkaškoj utakmici.

Šest godina kasnije, to dostignuće navijača Crvene zvezde koji su tada, a i danas pokazuju privrženost i ljubav prema crveno-beloj boji – i dalje je nedostižno!

- Uz nadu da ćemo se ponovo radovati i uživati u velikim evropskim utakmicama našeg kluba u budućnosti, KK Crvena zvezda još jednom apeluje na sve da se pridržavaju svih instrukcija i saveta nadležnih organa i da ostanu u svojim kućama do potpune pobede nad pandemijom virusa COVID-19- stoji u saopštenju crveno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading