Slukas na meti Olimpijakosa?

Autor:

Sport

29.03.2020

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako piše grčki Fosonline.gr, Kostas Slukas je glavna meta Olimpijakosa za narednu sezonu. I to bi mogla da bude jedna od zanimljivijih transfer-saga narednog leta.

RepublikaFoto: Euroleague.net
Kostas Slukas

Pirejci će probati da iskoriste činjenicu da Fenerbahče ima ekonomske probleme i da na taj način dođe do potpisa grčkog plejmejkera.

Prošlog leta Slukas je potpisao trogodišnji ugovor, ali, kako ističe Fosonline, Slukas ima opciju da izađe iz ugovora, ali tako što će platiti Feneru određenu svotu novca. I na taj način bi mogao da se vrati u Olimpijakos.

Levoruki plejmejker ima fenomenalan odnos sa trenerom Jorgosom Barcokasom koji je bio među prvima ko mu je dao ozbiljniju minutažu i ulogu u timu.

Slukas u Evroligi u proseku daje 11,6 poena i 6,1 asistencijom i šutom za tri poena od 42%. Videćemo da li će Slukas odabrati da se vrati u Olimpijakos posle pet godina.

Inače, Slukas je nosio crveno-beli dres od 2008. do 2015. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading