Oglasila se ABA liga: Zatvorene granice, stranci su u svojim zemljama...

Autor:

Sport

30.03.2020

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta će biti sa ABA ligom? Predsednik ovog takmičenja Domagoj Čavlović rekao je da se još uvek ne zna budućnost ovog takmičenja.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa utakmice Crvena zvezda - Mega Bemaks

- Imamo neke ideje oko lige, ali ništa konkretno jer, jednostavno, nije moguće predvideti koliko dugo će trajati ova situacija, pa samim tim ne možemo da planiramo da li će se liga završiti ili se proglasiti gotovom. Pratimo situaciju kako bismo doneli najbolje moguće rešenje. Primarno je zdravlje i ljudski životi - rekao je Čavlović za televiziju Arena.

ABA liga je zbog pandemije koronavirusa prekinuta kolo pre kraja regularnog dela takmičenja.

- Suočavamo se sa mnogo nepoznanica. Sve stoji. Nakon same suspenzije takmičenja, većina klubova je igrače pustila kućama, stranci su napustili zemlje. Granice su zatvorene, samim tim dolazi u pitanje nastavak takmičenja - istakao je prvi čovek regionalnog takmičenja.

On smatra da je ABA reagovala odgovorno.

- Situacija sa ABA ligom je jednaka situaciji sa kompletnim sportom u svetu. Virus COVID19 nas je sve paralisao i nije moguće uopšte razmišljati o takmičenjima, a tek ih organizovati - zaključio je predsednik ABA lige.

Jasno je da će se sa odlukom još čekati, što je suprotno onome što traže iz Humske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading