Partizan i Budućnost bi titulu dok se ljudi bore za goli život

Autor: S. V.

Sport

04.04.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok se u celom svetu svakodnevno vodi grčevita bitka za svaki život usled pandemije koronavirusa, pojedinci pronalaze način da dodatno zagorčaju život ljubiteljima košarke na Jadranu insistirajući da pitanje šampiona reši u ovom teškom trenutku. Prvoplasirani tim ABA lige Partizan na direktan i indirektan način poslednjih nedelja na sve načine je pokušavao da uveri javnost da su baš oni ti kojima treba udeliti trofej.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana

Poslednji u nizu bivših i sadašnjih igrača crno-belih, kao i predsednika kluba, koji su agitovali da se za zelenim stolom donose odluke, bio je pomoćni trener Vlado Šćepanović.

Da stvar bude još bizarnija, u trenutku dok je davao izjavu Vojska Srbije je dvoranu "Aleksandar Nikolić" ispunjavala krevetima gde bi trebalo da budu smešteni bolesnici.

Ništa više empatije i samilosti sa onima koji vode bitku za život protiv strašnog virusa nisu pokazali ni čelnici podgoričke Budućnosti. Oni su saopštenjem za javnost vršili pritisak na čelnike lige da hitno donesu odluke. Zato bivši košarkaš Milan Dozet u razgovoru za Srpski telegraf poziva na smirivanje priča dok kriza ne prođe.

- Svako ima pravo da veruje da je najbolji i da on zaslužuje da bude šampion. I kakva god odluka da se donese, neko će biti nezadovoljan. U ovakvim uslovima poništenje lige je najrealnije rešenje, imajući u vidu da ni ligaški deo ABA lige nije okončan. Koliko god mi voleli sport i košarku, to je ipak samo zabava, a očuvanje života u ovom trenutku mora biti najvažnije - ističe Dozet.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading