Vanesa Brajant: Ovo je vrhunac njegove karijere, sve bih dala da je ovde sa nama...

Autor:

Sport

04.04.2020

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udovica NBA legende Kobija Brajanta Vanesa obratila se javnosti povodom izbora nekadašnjeg košarkaša Los Anđeles Lejkersa u Nejsmitovu "Kuću slavnih" i izjavila da je to dostignuće vrhunac njegove velike karijere.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vanesa Brajant

- Sve što je ostvario u svojoj karijeri vodilo je do ovog trenutka. Jasno je da bismo svi želeli da je ovde, da sa nama proslavi izbor. Neverovatno smo ponosni na njega i malu nam utehu daje činjenica da će biti stanovnik "Kuće slavnih" u 2020. godini - izjavila je Vanesa Brajant za američki ESPN.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Ne postoje reči koje bi mogle da opišu šta je Kobi značio za Lejkerse. On je nezapamćen pobednik i šampion i čitavu karijeru je posvetio košarci. Niko nije imao takvu sirovu želju za nadmetanjem i niko više ne zaslužuje da mu se oda počast i da se uspomena nalazi na ovom mestu – među najvećima koji su ikada igrali ovu igru - izjavila je vlasnica Los Anđeles Lejkersa Džini Bas.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Američki košarkaš je pet puta bio šampion NBA, četvrti je po broju postignutih poena u NBA istoriji, a čak 18 puta je učestvovao na Ol-star utakmici.

 

Brajant je 26. januara poginuo u padu helikoptera, a na tom letu bila je i njegova ćerka Đijana, koja je takođe izgubila život u toj tragediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading