Đorđević: Cela sala mi je vikala "srpski ubico"!

Autor:

Sport

10.04.2020

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Đorđević, proslavljeni srpski trener je prokomentarisao aktuelnu situaciju u sportu izazvanu koronavirusom, i podsetio se teških vremena iz svoje karijere.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Đorđević

On je u razgovoru za italijanske medije pričao i o konačnom prekidu sezone u Italiji zbog pandemije koronavirusa.

Đorđević smatra da ova odluka nije ispravna, ali ni pogrešna.

- Razgovor o Skudetu u dramatičnoj situaciji u kojoj se nalazimo nema važnost. Svakog dana čitamo podatke preminulih ili zaraženih: to nisu brojevi, već ljudi koji nas napuštaju. Snažne, tragične stvari. Izuzetno poštujem odluke višihtela i mi profesionalci moramo da ih prihvatimo bez polemike. U istoriji će ostati zabeleženo da smo bili prvi sa velikom prednošću u odnosu na pratioce- rekao je Đorđević, a prenosi Sportando.

Đorđević kaže da će pandemija koronavirusa uticati na ljude da budu bolji.

- Mislim da ćemo svi biti bolji i manje sebični. Bilo bi lepo ako bude više aplauza i manje uvreda u dvoranama. Kao igrač sam veoma trpeo masovno maltretiranje javnosti, što mi je dodatno otežavalo teške i tužne trenutke koje je prolazila moja Srbija. Dešavalo se da cela sala, umesto da bodri svoj tim, meni viče "Srpski ubico"- dodao je Đorđević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading