Trener Kingsa: Bogdane, budi malo sebičniji

Autor:

Sport

12.10.2017

07:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Sakramento Kingsa Dejv Jerger izjavio je da mora da ubedi srpskog igrača Bogdana Bogdanovića da bude "malo sebičniji".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdanović se dobro snašao u NBA ligi

Jerger kaže da očekuje od Bogdanovića da ne dodaje baš toliko loptu, kao što je to radio na prethodnih nekoliko mečeva.

 - Moram da ga ubedim da postane malo sebičniji. Na NBA način sebičniji. Propušta da uputi neke šuteve koje želim da vidim da ih baš on pogađa - rekao je Jerger i dodao:

- Kada se radi o psihološkoj tački gledišta, sve je jasno: on je nov u timu, prilično je dobar pritom, a želi da se uklopi. Međutim, mi ćemo kad-tad imati probleme da postignemo koševe, a upravo je on dobar šuter. Zato mi je potrebno da pogađa. Mislim, on zna kako se igra, zna kako da ostane sam, a nama je to ovih dana baš problematično. On ume da dodaje u 'pik-en-rolu', ume da asistira iz pokreta, ume da doda i utrči, sve on zna - samo je potrebno da ga ubedim da bude sebičniji, da ne pokušava baš toliko da se uklopi.

Bogdanović će imati šansu da pokaže na narednom meču kada Kingsi budu igrali sa LA Klipersima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading