Čović: Slušam razne predloge, raznorazne pokušaje lova u mutnom!

Autor:

Sport

15.04.2020

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović, kao i svi u rukovodećim sektorima klubova Evrolige, i dalje ne zna kako će izgledati nastavak sezone, i da li će ga uopšte biti.

RepublikaFoto: Starsport
Nebojša Čović

Prvi čovek takmičenja Đordi Bartomeu je najavio obraćanje u četvrtak povodom mnogih pitanja, tada bi i trebalo da budu poznate neke nove informacije, ali ono što se zna i sada je da se praktično ništa ne zna, osim toga da će vrh Evrolige insistirati na završetku sezone.

Još jednom je svoj stav na ovu temu izneo predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović.

- Nema nikakvog prostora (za nastavak sezone), slušam razne predloge, raznorazne pokušaje lova u mutnom. Nijedna sezona nije regularna ako je završavate administrativno, prema tome ili će se završiti ili će se voditi kao da nije postojala. Priča da se, vidim, i da se pojedina fudbalska takmičenja igraju samo u pojedinim gradovima, što nije realno. Ponavljam, stav Evrolige je da se sezona odigra sportski. Ako se utakmice ne odigraju sezona kao da nije bila. To je realniji pristup nego svaki drugi - rekao je Čović gostujući u jutarnjem programu na "Happy" televiziji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading