Los Anđeles bez sporta do 2021. godine?

Autor:

Sport

15.04.2020

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je preneo Los Anđeles Tajms, gradonačelnik ovog američkog grada rekao je da postoji mogućnost da u Los Anđelesu možda neće biti nikakvih okupljanja, uključujući i sportske događaje, sve do 2021. godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lebron Džejms

Novinari Los Anđeles Tajmsa do informacije su došli tako što su se domogli internog mejla vatrogasne službe u ovom gradu u kome je bila i ova informacija i izjava gradonačelnika Erika Garsetija da do 2021. neće biti sporta i okupljanja.

Portparol gradonačelnika Garsetija objasnio je da gradonačelnik nije zvanično doneo ovu odluku nego da se radi i uopštenoj proceni u odnosu na sve parametre kojima se sada raspolaže.

Takva odluka, za koju iz kancelarije gradonačelnika, da bi se svakako zasnivala prvenstveno na interesima građana, uticala bi na brojne sportske timove, samo iz NBA dva, pa iz fudbala dva i tako redom...

U SAD su zaključno sa sredom registrovana 623.694 slučaja zaraženih koronavirusom, a 27.605 osoba izgubilo je život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading