Nedović postaje "zeleni"?

Autor:

Sport

19.04.2020

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Nedović je na izlaznim vratima iz italijanskog kluba Olimpije iz Milana. Njegov ugovor ističe ovog leta, a čelnici Armanija nemaju nameru da ga produže na neodređen period.

RepublikaFoto: Euroleague.net
Nemanja Nedović napušta Milano

Sa njim će prema pisanju Gazeta delo Sport, otići i Kajfer Sajks, Luis Skola i Kristijan Burns.

A sada stiže nova vest. Hrvatski sajt Crosarka.com piše da je za Nemanju Nedovića zainteresovan grčki velikan Panatinaikos te da je on jedan od igrača koji se našao u tefteru "zelenih" za narednu sezonu.

Naime, ovaj izvor ističe da izveštaji skauta širom Evrope stižu na adresu Panatinaikosa, da je lista želja dugačka, te da na tom spisku ima igrača koji igraju na poziciji jedan i dva, kao i da su "zeleni" zainteresovani za Nemanju Nedovića, kao i mladog Šveđanina Melvina Pancara, igrača Monaka na pozajmici iz Real Madrida.

Srpski internacionalac je ove sezone odigrao 17 evroligaških utakmica u kojima je za 16 minuta na parketu postizao 7.9 poena po susretu.

Šuška se da bi čak ovog leta Panatinaikos mogao da napusti Nik Kalates pa se "zeleni" spremaju za takav scenario.

Podsetimo, Nedović je od 2018. godine igrač milanske Olimpije, a tokom ovog perioda imao je problema sa povredama koje su ga odvajale od terena na kraći ili duži period. Prethodno je tri godine nastupao za Unikahu, a još je igrao za Valensiju, Santa Kruz Voriorse, Lijetuvos Ritas i Crvenu zvezdu.

Sa reprezentacijom Srbije ima osvojenu srebrnu medalju sa Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading