"Čast mi je što mogu da pomognem svom narodu i državi"

Autor:

Sport

23.04.2020

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Crvene zvezde Vladimir Štimac izjavio je danas da mu je čast što može da pomogne svom narodu i državi, ali nije hteo da se potencira njegova pomoć u borbi protiv koronavirusa.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Štimac

Ranije danas, predsednik Aleksandar Vučić govoreći o nabavci respiratora, posebno se zahvalio, kako je naveo, svim pojedincima koji su dali doprinos za svoju zemlju, među kojima su Novak Ðoković, Vladimir Štimac, Marina Maljković i mnogi drugi "dobri ljudi" koji su se preko svojih veza trudili da pronađu respiratore.

- Izvinite što neću davati intervjue na ovu temu, ali imam osećaj da bih pažnju time usmerio na sebe lično a ne na ono što je trenutno najbitnije: da budemo složni, da pomognemo i doprinesemo svako na svoj način - pre svega poštujući propisane mere, da ostanemo zdravi i jaki i da na što efikasniji način prebrodimo situaciju u kojoj smo se našli. Doprinos svakoga od nas je pođednako važan, a meni je izuzetna čast što mogu da pomognem svom narodu i državi - izjavio je Štimac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading