Oštra poruka legendarnog srpskog centra: Nastavak Evrolige ili će nam se dogoditi razoran udarac!

Autor:

Sport

27.04.2020

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni srpski centar Zoran Savić, danas košarkaški menadžer, smatra da evropska takmičenja moraju da budu pokrenuta, kako košarka ne bi doživela još veći udarac nego što je do sada.

RepublikaFoto: Starsport
Zoran Savić

Nekadašnji igrač Splita, Barselone, PAOK-a, Reala, Kindera i Efesa smatra da bi svi problemi mogli da se prenesu i na sledeću sezonu.

- ECA mora ponovo da pokrene svoja takmičenja, posebno Evroligu, jer bi u suprotnom predstavljalo razoran udarac. Komercijalna prava za Fajnal for u Kelnu su već prodata, što bi izazvalo gubitke od 10 do 15 miliona evra. Mora se učiniti sve da se nastavi, ali sastavljanje timova će biti veliki problem. Trening kod kuće je dovoljan da ne dobijete na kilaži, ali košarka je sport preciznosti, kolektivan rad. Biće potrebno nekoliko nedelja da se svi vrate u punu formu - rekao je 53-godišnjak rođen u Zenici.

Zoran Savić je tokom karijere tri puta bio klupski prvak Evrope, a sa reprezentacijom Jugoslavije osvojio je SP u Argentini, olimpijsko srebro u Atlanti i tri zlata na Evropskim prvenstvima (1991, 1995. i 1997).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading