Muta posle katastrofe u Berlinu: IMALI SMO SASTANKE, MORAMO DA SE POPRAVIMO!

Sport

13.10.2017

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana Miroslav Nikolić nije imao skoro nijedan razlog za zadovoljstvo nakon katastrofalne premijere u Evrokupu protiv Albe. Iskusni strateg je istakao da ekipa mora da pokaže karakter u narednom kolu ABA lige protiv Zadra.

RepublikaFoto: twitter.com/PartizanBC
Košarkaši Partizana nikako da pronađu stabilnu formu

Nikolić je otkrio i da je održao niz sastanaka sa svojim igračima nakon katastrofalne igre u Berlinu i čak 111 primljenih poena od nemačke Albe.

- Nova veoma važna utakmica za nas. Posle katarstrofalnog izdanja što se tiče odbrane u Berlinu, imali smo dosta sastanaka i treninga ovde u Zadru, sa željom da pokušamo da rešimo te probleme. U odbrani i dalje ne funkcionišemo kako treba. ABA liga je drugo takmičenje u odnosu na Evrokup, daćemo svoj maksimum da pokušamo da pobedimo. Videćemo kako će i ovi naši mladi igrači da se adaptiraju na vruć teren u Zadru, mi po tradiciji njih teško dobijamo na terenu, ali ćemo se potruditi da to ovog puta uradimo - istakao je Nikolić. 

Mladi Strahinja Gavrilović je dodao da će on i njegove klupske kolege učiniti sve da se iskupe navijačima za lošije rezultate od početka sezone.

– Od dolaska u Zadar, trudimo se da se na najbolji mogući način spremimo za utakmicu. Analiziramo sopstvene propuste, analiziramo igru protivnika i gledamo da iz svega što je bilo i što smo videli, izvučemo maksimum. Želimo da se u Beograd vratimo sa pobedom, ona nam je preko potrebna i daćemo sve od sebe da tako i bude – istakao je Gavrilović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading