Mijailović: Bokan i Čović ponovo zajedno, strah ih je od Partizana!

Autor:

Sport

29.04.2020

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović kaže da su Nebojša Čović i Dragan Bokan, predsednici Crvene zvezde i Budućnosti, ponovo na istoj strani i da je to dokaz da se protivnici boje crno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Ostoja Mijailović

Zvezda i Budućnost su prethodnih sezona vodili velike bitke na terenu i van njega, a u nekim situacijama to rivalstvo je prevazilazilo sportske granice.

Sada, ipak, ponovo sarađuju i to se videlo na nedavnoj sednici ABA lige, tvrdi prvi čovek Partizana.

- To je dokaz da je svašta moguće. Videli smo njihove odnose prethodnih godina, ali ovo je dokaz da interesi menjaju zakone. Meni je potpuno jasno šta je po sredi, mnogo ljudi ima strah od Partizana. Partizan u Evroligi ima posebnu snagu, istakao se u Evrokupu i ostavio ozbiljan trag u ovoj prekinutoj sezoni. Nisam verovao da je moguća ta kombinacija, taj spoj, ali vidimo svi da je i to moguće - istakao je Mijailović u emisiji "Pitajte predsednika" na Partizan TV.

Gledaoce je zanimao i status trenera Andree Trinkijerija, čiji se odlazak iz kluba spominjao nedavno.

- Andrea je trener, ima ugovor i za narednu takmičarsku sezonu. Razgovaraćemo oko produžetka saradnje. Pojavili su se neki isečeni snimci, gde ja jesam govorio da svi imaju otkupnu klauzulu, što je normalno i tržišno moguće za sve. Postoje neki klubovi koji su zainteresovani, ali navijači nemaju razloga za brigu. Partizan ima kvalitetnog trenera, dobro je odabrao - otklonio je Mijailović sve dileme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading