Biće zver posle korone: Birčević otkrio kako provodi dane u karantinu

Autor:

Sport

02.05.2020

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od početka još uvek aktuelne izolacije zbog pandemije koronavirusa, Stefan Birčević se preselio u selo Šopići kod Lazarevca, gde u prirodi provodi ovaj period neizvesnosti do nastavka košarkaške sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Stefan Birčević

I, ne samo što ima priliku da uživa u prirodi koja je u proleće najlepša, nego je ovo vreme iskoristio i da sebi obezbedi adekvatne uslove za treninge.

Kako je otkrio u razgovoru za ''Kurir'', popularni Birča je u Šopićima napravio košarkaški teren.

- Radim ono što meni odgovara. Smišljam šta bih mogao da uradim oko kuće, pa smo tako došli na ideju na napravimo košarkaški teren. Nisam ja nikakav majstor, ali uz pomoć oca i rođaka, uspeli smo da ga privedemo kraju. Još čekam podlogu od tartana i biće potpuno završen. Mogu da šutiram i sada, ali biće još bolje. Odlučili smo da sredimo i dvorište, ne bežim od rada na imanju, prija mi zaista - istakao je Birčević.


Osim košarkaškog terena, ima odlične uslove i za održavanje fizičke spreme.

- Trčim u obližnjoj šumi, tako da sam u formi. Postoje lepe staze, otrčim do Kolubare i nazad, i to mi je dovoljno. Sezona je prekinuta u najvažnijem trenutku, bukvalno dva dana pred put u Uniks. Partizan je najveći gubitnik, ali sve je to viša sila - objasnio je Birčević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading