Novi apel kapitena Srbije: Molim vas, pustite nas da se vratimo kući!

Autor:

Sport

03.05.2020

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapitenka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Jelena Bruks sa svojim suprugom i sinom želi da se vrati u Srbiju, ali kako kaže, to nije moguće jer su njih dvojica američki državljani.

RepublikaFoto: Starsport
Jelena Bruks

Ona je na Fejsbuku poslala molbu vlastima Srbije da nju i njenu porodicu puste iz Mađarske, gde Jelena igra za ekipu Šaprona.

– Moja porodica i ja želimo da se vratimo kući! Kao što i znate, moj suprug i moj sin su američki državljani i nije im dozvoljeno da uđu u Srbiju! Ne mogu da shvatim i niko ne može da me ubedi da je to normalno pravilo! Oni su moja porodica, nisu ni prijatelji ni drugari koje želim da "uvučem"u Srbiju!

Kapiten reprezentacije Srbije navodi da je u karantinu od 16.marta.

RepublikaFoto: prinstcreen/instagram.com/jelenabrooks
Jelena sa porodicom

– Ova država je u boljoj zdravstvenoj situaciji što se tiče broja zaraženih, još jedan razlog zašto smatram da ne postoji veliki problem da se članovima moje porodice odobri ulazak u državu! Sa dobrom namerom smo ostali ovde dok se situacija u Srbiji ne smiri, ali prošlo je već skoro dva meseca i kao što se piše, situacija se malo po malo smiruje, zato se nadam da ovaj moj status dođe gde treba!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading