Razočarani Marko Simonović: Samo je ON blokirao moj povratak u Zvezdu!

Autor: Sport klub,Republika

Sport

05.05.2020

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški reprezentativac Srbije Marko Simonović bio je na korak od povratka u tabor Crvene zvezde prošlog leta, ali... On je otkrio zašto do saradnje nije došlo.

RepublikaFoto: Starsport
Marko SImonović

Iskusni krilni košarkaš je sezonu počeo u redovima Cedevita Olimpije, danas je član Unikahe. Ipak, Zvezda je bila prva opcija.

- Kad sam završio epizodu u Zenitu, ušao sam u pregovore sa Zvezdom. Ja imam sjajne odnose sa gospodinom Čovićem i brzo smo sklopili dogovor oko svega. U pitanju je bio višegodišnji ugovor, ideja da u Zvezdi završim karijeru. Ipak, na kraju se priča nije realizovala zbog trenera Milana Tomića. On se usprotivio mom dolasku i tu se sve završilo - rekao je Marko Simonović za "Sport klub".

RepublikaFoto: Tanjug
Marko Simonović u dresu Crvene zvezde

Nastavio je u istom ritmu.

- Mi smo profesionalci, svesni smo da te neki trener voli, a neki ne, i moramo da idemo dalje. Žao mi je što se nisam vratio, naravno, svi znaju koliko volim Zvezdu i da sam uvek davao sve od sebe za klub. Veliki sam zaljubljenik u Zvezdu, ali šta je tu je. Možda bude nove prilike u budućnosti, ko zna… - zaključio je 33-godišnjak, još uvek aktuelni reprezentativac Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading