Jeziva ispovest majke Dražena Petrovića: Htela sam da skočim sa terase, jedan čovek je predvideo njegovu smrt!

Autor:

Sport

08.05.2020

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biserka Petrović doživela je najveću tragediju koja može da se dogodi roditeljima, izgubila je sina. Dražen je poginuo u saobraćajnoj nesreći, a košarka jednog od najboljih košarkaša sveta.

RepublikaFoto: youtube.com/M@U
Biserka Petrović

Gospođa Petrović nakon pogibije sina, utehu je pronašla u čuvanju uspomene na svog sina, govorila je o susretu sa Vlade Divcem posle mnogo godina. Kaže da često plače ali da ne želi da bilo ko vidi njene suze.

- Bilo je oko ponoći kada je zazvonio telefon. Javila sam se i glas sa druge strane je pitao da li je to stan Dražena Petrovića. Kada sam rekla da jeste, rekli su mi "Vaš sin je poginuo". Pokušala sam da skočim sa terase kada sam to čula i bez preterivanja suprug me je u poslednjem trenutku ščepao i spasao život. Moj drugi sin je sa još nekoliko prijatelja nadajući se da vest nije tačna, pokušavao da proveri šta se dogodilo. Nažalost, potvrdili su da je istina i da je Dražen poginuo - rekla je za TV Arena Biserka Petrović, kmoja je takođe otkrila kako je upoznala osobu koja je predvidela smrt njenog sina. 

Biserka Petrović, majka tragično nastradalog Dražena Petrovića, biće nova gošća emisije "Majke šampioni" na "Areni sport".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading