Zvezda pronašla ubitačnu zamenu za Berona

Autor:

Sport

09.05.2020

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Crvena zvezde izgleda da se već sprema na život bez Bilija Berona, pa je tako naciljana njegova zamena, a u pitanju je igrač Panatinaikosa Džimer Fredet.

RepublikaFoto: Starsport
Bili Beron

Naime, kako piše "maxbetsport", Zvezda već razmišlja o zameni za Bilija Berona, čiji je povratak u Srbiju pod znakom pitanja. Tako su se crveno-beli okrenuli drugom Amerikancu, Džimeru Fredetu iz Panatinaikosa. 

Fredete je bivši NBA igrač, ujedno i deseti pik NBA drafta 2011. godine. Ipak, nije mogao odgovoriti fizičkim zahtevima lige zbog svoje visine (188 cm) za prirodnu poziciju beka šutera. 31-godišnji Amerikanac je u karijeri nosio dres Sakramena, Čikaga, Nju Orleansa, Njujorka i Finiksa.Naime, kako piše "maxbetsport", Zvezda već razmišlja o zameni za Bilija Berona, čiji je povratak u Srbiju pod znakom pitanja. Tako su se crveno-beli okrenuli drugom Amerikancu, Džimeru Fredetu iz Panatinaikosa. 

U međuvremenu je od 2016. do 2019. bio član Šangaj Šarksa, člana kineske prve lige gde je ostvarivao ogromne brojke kao prvi strelac nekoliko sezona.

Na leto 2019. stigao je u redove Panatinaikosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading