Nebojša Čović o povratku Dejana Radonjića: Jedno je biti zaljubljen, bilo je ponuda u novembru!

Autor:

Sport

13.05.2020

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović govorio je o spekulacijama da bi Dejan Radonjić mogao da se vrati na Mali Kalemegdan.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Radonjić

Čović se gostujući na TV B92 u emisiji "Fokus", pored teme o Evroligi, dotakao i najtrofejnijeg trenera u istoriji crveno-belih, koji trenutno nema angažman posle odlaska iz minhenskog Bajerna.

- Video sam tu kampanju. Neki put nije dobro kada se kampanja nameće na taj način, što možda nije vezano za Dejana. Niko u Zvezdi ništa nije osvojio sam, već svi zajedno. Ne mogu uspesi da budu samo vaši, a ostali su pravili neuspehe. Sećam se Fajnal-fora ABA lige i poraza od Cibone u Areni, provodio sam noći i noći da mi se ne promeni trener - rekao je predsednik Crvene zvezde.

Radonjić je nedavno izjavio da je poznato koliko je "zaljubljen u Zvezdu".

- Jedno je biti zaljubljen. Moramo da funkcionišemo kao ozbiljan klub. Treneri koji se pominju imali su ponudu u novembru da dođu u Zvezdu - istakao je prvi čovek crveno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading