(VIDEO) Mijailović: HVALA NIKOLI PEKOVIĆU, BIO JE TU KAD JE BILO NAJTEŽE

Autor:

Sport

16.10.2017

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novoizabrani predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović izjavio je nakon Izborne skupštine kluba da je veoma zahvalan njegovom prethodniku Nikoli Pekoviću na pomoći i radu za klub u prethodnom periodu.

RepublikaFoto: ST/B.Brezovac
Detalj sa promocije novog predsednika Mijailovića (sredina)

- Želeo bih da se u lično ime zahvalim Nikoli Pekoviću koji je deo istorije ovog kluba gde je on ostavio pečat u proteklom teškom periodu, kao i svim članovima uprave. Nije se lako baviti ovim poslom, pošto su očekivanja bila mnogo veća od onoga na šta su se svi navikli. Svi mi koji volimo Partizan moramo da dođemo do jednog konsenzusa i odredimo kako ćemo zajednički da podignemo klub - poručio je Mijailović danas u prostorijama kluba.

Potpredsednik KK Partizan Milan Iskrin ponovio je zahvalnost za sve što je Peković učinio u prošloj sezoni.

Zahvalio bih se bivšem predsedniku na svemu što je učinio za Partizan, i onome što je učinio da opstanemo. Ovde se bukvalno radilo o opstanku, a ne o želji da pravimo neki rezultat. To je bila stvarna priča nažalost, jer je nama koji volimo Partizan jedino bilo važno da sačuvamo klub.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading