"Dolazak u Partizan jedna od najboljih odluka u karijeri"!

Autor:

Sport

18.05.2020

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turski košarkaš Semih Erden rekao je da je dolazak u Partizan jedna od najboljih odluka u njegovoj karijeri.

RepublikaFoto: Starsport
Semih Erden u dresu Partizana

Semih Erden je u Partizan stigao 2004. godine iz Darušafake. Nekadašnji košarkaš Seltiksa i Kavalirsa imao je samo 17 godina.

- Svaka odluka koju donesete utiče vam na život. Ja sam imao 17 godina kada sam doneo tu odluku. Igrao sam profesionalno za Darušafaku, ali to je kratko trajalo. Slobodno mogu da kažem da je dolazak u Partizan jedna od najboljih odluka u mojoj karijeri. Bogdan Tanjević me je savetaovao i utabao je put ka transferu u Partizan. Te godine me je pozvao i u A reprezentaciju. Moja karijera je počela u Partizanu, proveo sam celu sezonu tamo. Posle sam se vratio u Tursku, u Fenerbahče. Posle Fenerbahčea, NBA lige, Efesa i Darušafake, sada igram za Karšijaku. Mladi ljudi bi trebalo da shvate ovaj posao i da ga savesno rade. Ne možete promeniti ono što izgubite u košarci. Naše karijere su kratke - rekao je Semih Erden za turski portal "Trendbasket".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading