Veseli otkrio šta ne može da preboli iz vremena Partizana!

Autor:

Sport

19.05.2020

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubamac navijača Partizana Jan Veseli se prisetio polufinala Evrolige iz 2010. godine u kome su crno-beli bio veoma blizu pobede.

RepublikaFoto: Starsport
Jan Veseli

Košarkaš Fenerbahčea Jan Veseli se u razgovoru sa novinarom Jurohupsa najpre prisetio svog vremena u Partizanu koji ga je lansirao do NBA lige. Čeh je istakao  da bi voleo opet da igra sa Bogdanom Bogdanovićem.

- Tih tri godine smo bili dominantni, sve smo osvojili na Balkanu tako da gde god da smo išli bio je neko ko navija za nas. Bili su ludi. Za Bogdanov rođendan je bilo baklji, ali u poslednjoj utakmici za Partizan to je bila moja najluđa priča- rekao je Veseli koji je potom pričao i o završnici polufinala 2010. godine u kom je Partizan izgubio od Olimpijakosa. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- I dalje mislim o tome i kada sam sa Kostasom(Slukasom), on priča o tome. Treći put kada smo pričali o tome, to uopšte nije bila akcija koja je nacrtana na tajm autu. Tako da i dalje se sećam i dalje vidim to, bio sam ispod koša i gradio sam se i vidim da ako lopta udari u obruč dobićemo, ali je Džoš Čildres zakucao. Bilo je bolno, ali izgubili smo oba meča u produžetku što je veliki uspeh za takav mlad tim. Sjajno iskustvo- rekao je Jan Veseli.

Jan Veseli je takođe rekao i da nije očekivao i da nije zaslužio da bude u najboljem timu dekade Evrolige i da je srećan što je uopšte bio u konkurenciji. Dodaje da je Bogdan Bogdanović njegov omiljeni saigrač i njega bi najradije vratio u Fenerbahče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading