Igrač Bruklina Spenser Dinvidi otkrio kada se nastavlja sezona: NBA počinje 15. jula!

Autor: PREDRAG VUKOVIĆ

Sport

23.05.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NBA liga se vraća 15. jula! Ljubitelji najjače košarkaške lige širom sveta će moći ponovo na malim ekranima da gledaju svoje miljenike kako prave čuda ispod obruča polovinom jula jer za taj dan je zakazan povratak na teren. Tu informaciju podelio je sa javnošću košarkaš Bruklin Netsa Spenser Dinvidi, napisavši na Tviteru da je plan lige skorašnji povratak na teren, najpre u vidu treninga od 21. juna, dok bi se sa utakmicama počelo 15. jula.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Spenser Dinvidi (levo)

- Osim datuma povratka na teren, čuo sam da će tih poslednjih pet utakmica pred plej-of biti započeto 15. jula - napisao je Dinvidi.

Prema propisima NBA lige, dovoljno je da se odigra 70 utakmica iz ligaškog dela da bi klubovi ostvarili pune prihode od TV prava, a onda može da počne plej-of koji je planiran negde oko 25. jula. Ipak, definitivna odluka će biti poznata 1. juna, kada bi bord NBA trebalo da da upustva o finišu sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading