Zvezda izdala saopštenje: Evroliga donela najpravedniju odluku!

Autor:

Sport

25.05.2020

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

KK Crvena zvezda se oglasio povodom saopštenja Evrolige o suspenziji protekle i planovima za narednu sezonu.

RepublikaFoto: Starsport
Ilustracija

Evroliga je okončana bez odluke o šampionu, a u narednoj će nastupiti istih 18 klubova kao u 2019/2020.

- KK Crvena zvezda mts smatra da je ovo najrealnije, najpravednije rešenje za sve klubove, uključujući i naš, koji se u trenucima prekida borio za četvrtfinale najelitinijeg evropskog takmičenja, ali se tokom dvomesečne pauze do konačne odluke Evrolige, ponašao odmereno bez ikakvog prejudiciranja konačnog rešenja koje je zapravo bilo – jedino moguće!
Ovakvu odluku kada je naš klub u pitanju vidimo i kao još jednu potvrdu kvalitetnog rada KK Crvena zvezda, partnerskog odnosa koji imamo sa Evroligom već dugi niz godina, ali i velikog poverenja koje najkvalitetnije klupsko takmičenje ima prema našem klubu i koje je građeno dugi niz godina.

KK Crvena zvezda mts će nastaviti kao višegodišnji integralni deo evroligaške porodice da se razvija kao klub koji je već skoro deceniju učesnik Evrolige, ali će takođe tokom leta napraviti sve neophodne i moguće korake kako bi naš klub i prvi tim bili konkurentni u narednoj sezoni Evrolige, koja će biti izazovna zbog globalne pandemije virusa Covid-19 koja je i prekinula košarkašku sezonu u Evropi - navodi se u saopštenju sa Malog Kalemegdana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading