Veliki preokret: Brajan Angola ne ide iz Partizana!

Autor:

Sport

12.06.2020

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se u prvi mah činilo da je Brajan Angola završio svoju epizodu u Partizanu posle samo dve odigrane utakmice, to neće biti slučaj.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana

Naime, kako piše "Sportando" Angola je putem Instagrama poslao poruku navijačima, ali ona nije značila oproštaj od crno-belih, već od prethodne sezone, dok igrač i dalje ima ugovor sa Partizanom te će u naredne takmičarske godine biti u Beogradu.

- Nije ovo bio kraj kakav sam mislio da će biti u mojoj drugoj profesionalnoj godini, ali to je bio Božji plan da se ovako završi. Hvala trenerima i navijačima na sjajnoj godini. Počeo sam na sjajnom mestu i završio sam godinu na još boljem mestu i u boljoj situaciji. Hvala ljudima iz Ostendea na ljubavi. Hvala ljudima iz Partizana na novoj šansi. Sada sam uzbuđen zbog onoga što sledi i onoga što budućnost čuva za mene -  napisao je Angola dodavši dva srca u bojama Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading