Saša Obradović otvorio dušu o pojačanjima: Plej je najosetljivija pozicija, Kalinić je veliko ime!

Autor:

Sport

15.06.2020

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi trener KK Crvena zvezda Saša Obradović gostovao je u emisiji "Oko" na "RTS-u" gde je govorio o ambicijama kluba sa Malog Kalemegdana.

RepublikaFoto: Starsport
Saša Obradović

Kada je počela priča oko potencijalnih pojačanja ovog leta, najviše je bio upitan u vezi povratka Nikole Kalinića u Crvenu zvezdu

- Vi me sad pitate hipotetički, pa i ja mogu da pričam hipotetički, i da odgovorim tako, šta bi bilo kad bi bilo. Onda bi se vrteli u krug, pa išli pitali jedne, pitali druge. Samo košarkaški kad bi gledali Kalinić je veliki igrač i veliko ime i to je kraj odgovora - rekao je Saša Obradović.

- Za mene najvažnije da imamo kompetitivan tim i da se znaju ciljevi i kako doći do njih. Igrački kadar je najvažniji. Osnovno je bilo da ekipa bude sastavljena od igrača koji imaju karakter da izdrže težak ritam takmičenja i kontinuitet. U ovim komunikacijama koje se odvijaju imam dobru podršku predsednika - istakao je legendarni košarkaš, a sada trener Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Tanjug
Saša Obradović i Nebojša Čović

O ciljevima ekipe:

- Prioriteti su osvajanje Jadranske lige i da se forsiraju srpski igrači - otkrio je šef stručnog štaba crveno-belih.

RepublikaFoto: Tanjug
Saša Obradović i njegov stručni štab

- To je deo odluke koja treba da se donese i stvar priče oko dogovora. Najosetljivija pozicija na kojoj mora da se dovedu strani igrači je mesto pleja.  Zanimljivi su mi svi igrači iz Evrolige i Evrokupa koji su slobodni. Ima dosta imena koji imaju razloga da se nadaju da budu deo Crvene zvezde.  To su sve spekulacije da li je dva tri ili pet stranaca. Naravno da prošlogodšnja Zvezda sa osam stranaca je možda bila iritantna za navijače, to je specifičan slučaj i teško je ponoviti da toliki broj stranaca igra, a da se zaboravi neko tvoje dete - zaključio je Saša Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading