NIKOLIĆ PRED IGOKEU: Važna utakmica

Autor:

Sport

20.10.2017

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi meč košarkaša Partizana na program je u subotu od 21 čas, a protivnik je Igokea.

RepublikaFoto: twitter.com/KK Partizan
Igokea sledeći protivnik košarkašima Partizana

U okviru petog kola ABA lige, u dvoranu "Aleksandar Nikolić" stiže Igokea, koja kao i crno-beli ima skor 2-2. Pred meč, bek crno-belih, Vanja Marinković poručuje: 

- U predsezoni smo se sa Igokeom sastali dva puta i skor je 1:1, ali od tada smo se pojačali i oni i mi, tako da će sutrašnja utakmica biti nešto sasvim drugo. Pokazali su dobru formu, pokazali su da mogu svakoga da pobede i mi ćemo morati da pružimo svoju najbolju partiju do sada, ako mislimo da dođemo do pobede.

Trener crno-belih, Miroslav Nikolić je podvukao važnost duela sa kvalitetnim protivnikom,

- Igokea u dosadašnjem toku sezone igra jako dobro, bolje nego što njihov skor pokazuje. Imaju odlične igrače, jakog stranca na poziciji četiri i veoma su opasni, što su uostalom i pokazali protiv Cedevite i Budućnosti. Mi ćemo im se suprotstaviti našom mladošću i agresivnom igrom u obe faze igre. Nama je ova utakmica jako važna, puno timova ima isti skor kao i mi i pobeda bi nam mnogo toga donela.

Prodaja ulaznica za utakmicu Partizan NIS - Igokea, počela je u petak, a na dan utakmice karte se mogu kupiti na blagajni dvorane "Aleksandar Nikolić" od 10 sati ujutru pa do početka meča. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading