Košarkaši Zvezde dobili novo pojačanje

Autor:

Sport

22.06.2020

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije i doskorašnji košarkaš OKK Junior Pavle Mišić postao je novi član Crvene zvezde.

RepublikaFoto: KK Crvena zvezda
Košarkaši Crvene zvezde

Mišić igra na poziciji krila, a slovi za jednog od najtalentovanijih mladih igrača na svojoj poziciji. Rođen je 2005. godine, a visok je 209 centimetara. Član je reprezentacije Srbije za igrače do 15 godina, a do sada je nosio dres OKK Juniora iz Niša.

- Ovo je velika čast za moju porodicu i mene, ne potpisuje se za Crvenu zvezdu svaki dan. Ali ovim ništa nije gotovo, nego je tek početak! Očekuje me veliki posao, mnogo rada, treninga, puno dokazivanja  -rekao je Pavle.

- Uzor i neko na koga se ugledam ponašanjem na terenu i van njega je Nikola Mirotić, sjajan čovek i veliki igrač. Sada se radujem svemu što dolazi u Crvenoj zvezdi, svakako će mi biti lakše i zbog toga što većinu momaka koji igraju, ili koji su poput mene stigli u klub prethodnih dana, znam i iz reprezentacije. Sada je pred nama veliki posao, zajednički treninzi, utakmice… Mnogo sam srećan zbog današnjeg dana, ali i svestan da je ispred mene dug put i sada je sve na meni.

Crvena zvezda je u prethodnih 15 dana potpisala i višegodišnje ugovore sa Topićem, Vudragovićem, Gagićem i Gačićem (svi rođeni 2005.godine).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading