Dino Rađa popljuvao Hrvate i Đokoviće kritičare: Ovo je takmičenje ko će ga više po*enjati, budi dobar pojedi go*no!

Autor:

Sport

24.06.2020

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni hrvatski košarkaš Dino Rađa je začepio usta delu hrvatske i svetske javnosti koja se osilila u napadima na najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića zbog organizacije "Adria tura" na kome je okupio tenisku elitu.

RepublikaFoto: Telegraf/Nebojša Mandić
Dino Rađa

Dino Rađa je jedan od retkih koji je stao u Đokovićevu odbranu i pogodio pravo u metu, progovorio je o zataškavanju većih problema i ukazao na plemenitu ideju koja se, nažalost, nije slavno završila.

- Neverovatna je količina sr*** po Novaku ovih dana. Takmičenje ko će ga više pokenjati. Čovek je uradio sve da pomogne nama Hrvatima da se promovišemo i da pokušamo da spasimo bar deo sezone. I naravno, budi dobar pojedi go***. Je li bilo grešaka, naravno da jeste. Ali u prvom redu Dimitrov i organizacija, pa tek onda ostali učesnici. Kao poređenje pogledajte kafiće, noćne klubove vikendom, utakmice, sednice, javni prevoz itd. Sve puno ljudi i niko ne nosi ni masku, niti se drži distance. Ali naravno da nije osnova sr*** po Anti i Mati. Zato po Novaku udri iz svih oružja. A čovek je rizikovao svoje zdravlje da nama nešto uradi. O časnim sestrama iz Đakova tek pokoja stidljiva rečenica a situacija zasad duplo gora da ne tražim dalje. Ovo što se dogodilo pametni će shvatiti kao upozorenje da je virus među nama i da ga treba ozbiljno shvatiti jer smo se svi zajedno previše opustili. Usput se vidi da smo bez obzira na status i imanje svi isto podložni virusima i da se moramo bolje držati uputstva. Zdravi i veseli bili! -  napisao je slavni as.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading