"Trinkijeri me nije zvao, ne znam da li ostajem u Partizanu"

Autor:

Sport

26.06.2020

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni centar Partizana Stefan Janković je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u AEK-u.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

Krilni košarkaš Stefan Janković je 2018. iz Crvene zvezde došao u Partizan, ali posle odlaska Nenada Čanka kod Andree Trinkijerija nije se izborio za značajniju ulogu u timu. Prošlog leta produžio je ugovor sa crno-belima, ali spakovao kofere i preselio se u Atinu u AEK, na pozajmicu.

Sezona je gotova, igrači su na pauzi, a Janković još ne zna da li ostaje u Partizanu

- Da li ću ostati? To je pitanje za predsednika Ostoju Mijailovića. U kontaktu sam sa momcima iz tima, ali ne i sa ljudima koji donose odluke - kaže Janković za Sport klub.

- Sa trenerom Trinikerijem se nisam čuo skoro godinu dana. Nisu me zvali nijednom. Ne znam šta bih rekao. Znate kako, neću da budem u klubu ako me taj klub ne želi. Moguće da još ne znaju šta će da se dešava, kako će da izgleda sastav. Da me planiraju... Možda će me zvati - ističe i dodaje:

Više informacija iz rubrike sport pročitajte ovde.

- To je posao za mog menadžera, nije moj. Ovo leto neću ni na more da idem. Želim da se potpuno fokusiram na profesionalne obaveze i da se spremim za sledeću sezonu. Nisam dostigao ni 20 odsto svog taletna iz mnogo razloga, ali uozbiljio sam se.

- Prethodna tri leta bila su mi turbulentna. Zvezda, Partizan, gde ću, šta ću... Vidite, vraća se NBA, postoji mnogo tu stvari, a meni tamošnja košarka prija. Odrastao sam u SAD i brzo se uklopim. Sa druge strane, ovde mi je život super.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading