TRENER BARSE PRIZNAO: Meč smo izgubili u prvom poluvremenu

Autor:

Sport

20.10.2017

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Barselone Sito Alonso izjavio je da njegov tim mora da izvuče pouke iz poraza od Crvene zvezde u 2. kolu Evrolige.

RepublikaFoto: Starsport
Alonso je bio nezadovoljan suđenjem

Zvezda je pobedila 90:82.

 - Ovo je bio dobar test za nas, igranje u ovakvoj atmosferi. Nismo dobro radili neke stvari koje smo se dogovorili i potvrdilo se kada ih ne radiš, da ne ide na dobro. Na početku smo gubili pet do sedam razlike, a atmosfera u ekipi je bila takva kao da smo gubili sa 12 ili 14. Nismo tražili dobra rešenja, nismo koristili šanse. Posle prvih 20 minuta smo imali previše izgubljenih loptu, dozvolili previše skokova u napadu, pobedili su nas u prvom poluvremenu - rekao je Alonso i nastavio:

- Previše je grešaka, njihovih 13 skokova u napadu je mnogo ako želiš da dobiješ protivnika kakav je Crvena zvezda. Poveli smo u završnici, ali je Bjelica postigao važnu 'trojku', a posle njega poene je postigao Ročesti. Mi smo igrali nešto lošije u samoj završnici. Moramo da se spremimo za naredni meč, a treba da naučimo nešto iz ovog poraza.

On je imao primedbe na suđenje u ovom meču.

 - Moj posao je da reagujem na takve stvari. Mislim da sudije nisu dobro reagovale u nekim situacijama - naveo je Alonso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading