LICEMER TRINKIJERI SLAGAO GROBARE I PLJUVAO BAJERN!

Autor:

Sport

01.07.2020

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nije sve u ljubavi, ima nešto i u lovi", naziv je segmenta filma "Kako je propao rokenrol", ali i životni moto Andree Trinkijerija. Ne bi to bilo ništa sporno da se Italijan nije kleo po dolasku u Partizan pre nepune dve godine da je tu da preporodi crno-bele jer gaji jake simpatije prema njima. Čak je i napadao sve koji su ga prozreli i shvatili da mu je jedino stalo do rastućeg trogodišnjeg ugovora, prema kojem bi u trećoj godini imao 550.000 evra.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

- Je l' ti stvarno misliš da sam ja ovde zbog para - vikao je Trinkijeri na novinara koji ga je upitao kolika mu je plata, a narednih dana je nastavio u sličnom tonu:

- Želim da hodam kroz vatru za ovaj klub. Dao bih ruku da dobijemo sledeći meč.

IZDAO PORODICU

Nepunih 20 meseci kasnije Italijan odlazi iz Partizana jer nije želeo da se odrekne 10-20 odsto plate zbog koronakrize. Kada je dolazio, crno-bele je nazvao porodicom, a poznato je koliko Italijani drže do porodičnih vrednosti.

- Familijarna tradicija - napisao je Andrea na Tviteru 1. novembra 2018. uz fotografiju na kojoj sa Mijailovićem pije vino i tako potvrdio da je preuzeo klub.

Ubrzo je profilnu fotografiju zamenio Partizanovim grbom, a kao sliku pozadine postavio "Grobare" u grotlu Pionira. Navijači su tema njegovih poslednjih objava, ali je pitanje da li će tu i ostati jer su mu ozbiljno zamerili dvoličnost.

RepublikaFoto: Starsport

- Skini grb sa profila, Andrea. Je l' ovo ta ljubav, Andrea? Rekao si, gospodine Trinkijeri, "šta vi mislite da sam ja ovde došao zbog para". Dobra gluma, šefe. Uzmi svojih 550.000 u Bajernu, iako si trenirao Bamberg. To govori o tvom ljudskom moralu, a nas odje*i. Sad lepo idi u drugi klub da prosipaš priče o tome kako bi hodao po vatri, kako ne dolaziš zbog para, kako imaju najbolje navijače i kako je to klub prepun legendi - samo su neki od komentara besnih partizanovaca.

PLJUNUO I POLIZAO

Međutim, pitanje je šta će Trinkijeri pričati Bavarcima kad se zna da je 2015. sa klupe Bamberga za Bajern govorio da je klub koji nije postojao.

Foto: Printscreen/Twitter

- Oni su kao vanzemaljci, pojavili su se niotkuda. Košarkaši Bajerna nisu postojali. Nisu želeli da priznaju da su došli iz drugoligaškog ranga. Imali su svemirski brod i završili u Minhenu, a ja o vanzemaljcima ne govorim - pljuvao je tada Italijan po Bajernu i sada, isključivo zbog novca, sve polizao.

Navijači najavili bojkot: Ne dajemo legitimitet nedelima

Navijački portal Partizan.net najavio je bojkot KK Partizan posle odlaska Andree Trinkijerija i Korija Voldena, a krivca za sabotažu su našli u predsedniku Mijailoviću.

- Partizan je bio najuspešniji u Evropi, sa dva osvojena trofeja, sa prvim mestom u ABA ligi i otvorenim putem do titule Evrokupa. Da li je to bilo dovoljno za Ostoju ili možda čak i previše? Odreći se jednog od najboljih igrača i trenera je odraz da u klubu nisu bili zadovoljni postignutim ili je možda ovaj tim uradio više nego što je smeo. Zato sezonu 2020/21. nećemo konferencijski pratiti i pisati izveštaje posle utakmica jer ne želimo da dajemo legitimitet upravi kluba za nedela - stoji u poruci Partizan.net.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading