(FOTO) TAJANSTVENA OBJAVA OTKRILA NOVOG TRENERA PARTIZANA!

Autor:

Sport

06.07.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana, prema najavi predsednika Ostoje Mijailovića, dobiće novog trenera već tokom narednih dana, a jedna objava na Instagramu ubedila je pristalice srpskog šampiona da se Trinkijerijev naslednik već zna!

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana

Mijailović je već najavio da već od ponedeljka možemo očekivati konferenciju za štampu Partizana, na kojoj će biti predstavljen novi trener crno-belih. Međutim, čini se da je već sada sve jasno.

Prethodnih dana glasno se moglo čuti da je naslednik Andree Trinkijerija čovek koji dobro zna šta je Partizan i koji je bio pomoćnik Italijanu na klupi tima iz Humske. Reč je naravno o Vladi Šćepanoviću.

Njegova objava na Instagramu na kojoj se vidi kako sedi u dvorištu sa sveskom sa grbom Partizana bila je dovoljan signal navijačima da kažu: "To je to". Pored toga na papiru se može videti nacrtan košarkaši teren sa imenima igrača na njemu.

RepublikaFoto: Starsport
Šćepanović u društvu Trinkijerija

Videćemo da li je Šćepanović i definitivno novi trener crno-belih.

Foto: instagram.com/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading