(VIDEO) Jokić asistirao i skakao, Bogdan ni na klupi

Autor:

Sport

22.10.2017

07:25 >> 08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denver Nikole Jokića uspeo je da savlada Sakramento Kingse, ali bez ozbiljnijeg košgeterskog doprinosa. Bogdanović u sastavu Kingsa nije ulazio na teren, jer još uvek nije sanirao povredu skočnog zgloba koja ga muči od starta sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jokić bez poena protiv Kingsa, ali uz primetan doprinos

Denver Nagetsi uspeli su da pobede Sakramento Kingse u utakmici u kojoj je ukupno postignuto 175poena (96:79). Nagetsi su relativno brzo uspostavili kontrolu u meču, već u prvoj četvrtini su poveli, ali ta prednost nije bila dvocifrena, a Kingsi su se držali do početka druge deonice. 

Nagetsi tada počinju da prave razliku i do poluvremena vode sa +8. Nikola Jokić koji nas je prošle sezone navikao na partije i sa po 30+ poena ovoga puta nije upisao nijedan. Srpski igrač je bio najbolji asistent u meču sa sedam uspešnih dodavanja i devet skokova za 30 minuta na parketu. 

Njega su poenterski "pokrili" Pol Milsap sa 18, Kenet Farid koji je imao isto toliko, te Geri Heris sa 17 koševa. 

Nagetsi su dobro kružili loptom u napadu i pravili prostor za lakše poene koje igrači Kingsa nisu mogli da čuvaju, a bilo je i atraktivnih dodavanja. U ekipi Sakramento Kingsa još jednom nije bilo Bogdana Bogdanovića. Najbolji je bio Dieron Foks sa 18 poena, a Skal Labisije imao 13.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading