(FOTO) Nema šanse da LeBron ovo pojede!

Autor:

Sport

08.07.2020

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrači će morati da se naviknu na takve obroke prva 72 sata jer je to vreme koje svi članovi NBA lige moraju da provedu u karantinu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Troj Danijels

NBA ekipe počele su da pristižu u Orlando gde bi 30. jula trebalo da počne finiš sezone najjače košarkaške lige sveta. Vremena za adaptaciju ima, a prvi utisci iz dela gde se obavlja karantin nisu sjajni.

Troj Denijels iz Denver Nagetsa i Kris Čioza iz Bruklin Netsa objavili su fotografije prvih obroka u Orlandu. Na poslužavnicima je bila hrana, pakovanja i izgleda, verovatno i ukusa, nalik onoj što se nekada davala u avionima. Duhovitim kritikama nije bilo kraja.

- Nema šanse da Le Bron ovo pojede. LOL -napisao je Ajzea Tomas, bivši igrač Bostona i Vašingtona ispod Denijelsove poruke: Vreme večere.

Igrači će morati da se naviknu na takve obroke prva 72 sata jer je to vreme koje svi članovi NBA lige moraju da provedu u karantinu dok ne dobiju dva negativna PCR testa. Kada dobiju rezultat da nisu zaraženi virusom korona sele se u hotel i mogu da jedu ono što vole.

Donovan Mičel iz Juta Džeza je jedini ozbiljno pitao dokle će agonija sa ovakvim menijem trajati i dobio je odgovor od organizatora:

- Čim napustite karantin, stećićete pravo hotelsko iskustvo u sva tri objekta za igrače.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading